04 листопада 2016

04.11.2016 П'ятниця

Всім привіт! Гарного передвихідного дня й вечора, а блогерам творчої ночі! Люблю п'ятницю найбільше, бо попереду два вихідних, а це тішить неймовірно! 
Вчора я поділилась думками щодо фарби для волосся, а сьогодні продовжу лінію продукції Джерелії для догляду за волоссям.

 Отже №3 – Маска для фарбованого волосся потрійної дії. Користуюсь із задоволенням. Спробуйте, не пошкодуєте. Інформація про засіб 
 "Інноваційна формула маски ефективно вирішує основні проблеми фарбованого волосся – глибоко зволожує та живить волосся, відновлює його структуру, захищає від вимивання кольору.
Протеїни перлів та пшениці в поєднанні з амінокислотами, вітамінами й рослинними екстрактами забезпечують природне живлення, зволоження та захист. Зміцнюють корені та відновлюють пошкоджену структуру волосся по всій довжині. Лецитин надає волоссю блискучого вигляду і шовковистості.
Містить лецитин, екстракт шишок хмелю, молочну кислоту, Д-пантенол, протеїни пшениці, протеїни перлів, лізин, вітамін Е.
Lysine Hydrochloride – амінокислота. Виконує роль будівельного матеріалу для всіх протеїнів, а також сприяє повноцінному живленню, росту і відновленню волосся."
http://jerelia.com/?ref=1137032



Немає коментарів:

Дописати коментар