03 листопада 2016

03.11.2016 Четвер

Слово матеріальне, тому бійся мріяти... Всім відомо, що імена впливають на формування характеру людини, навіть, на її майбутнє. От яке ваше ім'я? Спробуйте порвільно його промовити: Світ-Ла-на, Ана-Ста-Сія, КосТяНтин, ЛьООва... Звучить чарівно й таємниче, заворожує звуками, що торкаються наших найпотаємніших струн.
А якщо промовити Весна, Ніжна, Струнка, Мольфар, Трава, Шовк, Сонце, Квітка, Купава, Джерелія... Правда гарно? Вже цими тільки назвами можна зацікавитись, захотіти спробувати , які ж вони? А вони ще й непрості, вони зт цілющими травами нашої рідної землі!
Кожна серія має своє завдання. Наприклад,  "Серія KVITKA – це повноцінний wellness-догляд за тілом у домашніх умовах. Засоби серії чудово очищують, зміцнюють, тонізують шкіру тіла, сприяючи корекції його контурів. Також Ви отримаєте задоволення від чудових натуральних ароматів"
Більше про продукцію Джерелії читатйте тут http://jerelia.com/uk-ua/news/about-cosmetics

Настав час №2. Фарба для волосся серія SHOVK . Двічі пробувала цей продукт. Перший раз обрала не свій колір, тому через 2 тижні знову пофарбувала волосся. Вже скоро місяць, але я ще не планую повторити цю процедуру. Не пече, не смердить, як у нас кажуть, волосся приємне на дотик, загалом я задоволена. 
http://jerelia.com/?ref=1137032


Немає коментарів:

Дописати коментар